Vedel en Spinet (Assendelft)

  • Vedel en Spinet voorzijde
  • Vedel en Spinet achterzijde
  • Interieur

Vedel en Spinet

De vrijstaande woningen van het type Vedel en Spinet zijn standaard al bijzonder groot met een afmeting van de begane grond van ca. 13 bij 6,5 meter. De gevels van de woningen maken het verschil: het type Vedel wordt aan de voorzijde, in tegenstelling tot de Spinet, voorzien van gevelbekleding. De woningen hebben een lange en brede tuin met vlonder aan het water, beschikken standaard over een erker, aangebouwde garage en een eigen privé parkeerplaats.

Indeling:

entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woningen hebben een grote keuken aan de voorzijde en de woonkamer (met openslaande tuindeuren) aan de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping bevinden zich aan de voorzijde de master bedroom en de badkamer, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers. De ruime badkamer wordt eveneens standaard voorzien van sanitair en betegeling.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is. Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

De woningen zijn standaard al bijzonder energiezuinig: Zij worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen . Er wordt geen gasleiding in de woning aangebracht.

In verband met het stadium van de bouw is een woonkameruitbreiding van 1 meter aan de woning toegevoegd. De prijs hiervan,
€ 11.500,--, is niet in de koopsom opgenomen.

Gegevens

Bouwnr. Prijs Voorwaarde Opp. Inhoud Woonopp. Type Tuin Straat Verkocht Kamers Opslag
106 609.000 VON 505 750 195 Vrijstaand Noordwest De Dame Nee 4 Garage
107 VON 481 750 195 Vrijstaand Noordwest De Dame Ja 4 Garage
110 599.800 VON 481 750 195 Vrijstaand Noordwest De Dame Gereserveerd 4 Garage
vanaf € 629.800,- Vrijstaand